Geen categorie

Back in time: de favoriete outfit picture van Angelique

17 juni 2016

WAT IS JOUW FAVORIETE OUTFIT/FOTO EVER??

Wij dachten dat het wel weer eens tijd is voor een leuke nieuwe rubriek: Back in time. In deze rubriek laten wij, en misschien vinden jullie het ook wel leuk, onze favoriete outfit/foto uit het verleden zien. Sommige items zijn nu nog steeds leuk en wij Shopaholieks hebben allemaal dezelfde tic: we zoeken ons rot om sommige items in grotere maten te bemachtigen. Al deze items kun je waarschijnlijk nog wel vinden in de juiste facebookgroepjes of op Marktplaats. Heb je dit/deze items zelf te koop? Dan mag je het hieronder in deze rubriek gewoon te koop aanbieden.

Ik heb zelf best wel een idee welke items er bij onze bloggers voorbij gaan komen. Zelf heb ik er uiteraard ook een aantal maar ik start met deze foto van mijn kids in matching outfits van Ninni Vi en MortenZ, en aan de voetjes de Bergstein-laarsjes. In dit soort outfits kun je mijn kids bijna uittekenen. Deze collectie van Ninni Vi vond ik trouwens echt zo mooi! Deze kleurencombi’s stonden mijn kindjes echt zo mooi, om op te vreten. Uit mijn hoofd was de collectie van zomer 2014.

De foto is gewoon op het perfecte moment genomen, zo schattig: helaas kan ik de originele foto nergens meer vinden maar deze foto staat gewoon heerlijk te pronken bij mij in de huiskamer: dit is echt mijn aller-aller-aller-favorietste(geen woord ik weet het) foto!

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply