GIRL MAMA-INSPIRATIE REVIEWS

Moeder en dochter samen in (Miss) Chaos and Order

23 oktober 2017
moeder en dochter

MAKE ORDER AFTER CHAOS

Op een fijne lazy Sunday trokken Benthe en ik naar een prachtige locatie in ons mooie stadje voor een moeder en dochter shoot. We laten je twee jurkjes zien van Chaos and Order en hun dameslijn Miss Chaos. Lees en kijk je mee?

Chaos and Order

Benthe draagt het jurkje Myla Red uit de huidige wintercollectie. De check-print is vernieuwend en helemaal van nu. De kleuren grijs, geel, rood en navy vormen een prachtig patroon en geven samen met de kekke gele pomponnetjes aan het taillekoord een knusse winterse look. Het fake borstzakje met rits, contrasterende boorden en splitjes aan de zijkanten zorgen voor opvallende details. De maillot is eveneens van Chaos and Order en is dit seizoen nieuw in de collectie. Om het winterse plaatje af te maken, trok Benthe haar nieuwe grijze Uggs uit de kast. Ik weet dat er genoeg mensen zijn voor wie dit een echte no-go is, maar voor ons zijn ze elke winter weer onmisbaar! En zeg nou zelf, het staat toch superstoer en cosy?

Benthe draagt zowel het jurkje als de maillot in maat 122/128, zij is ca. 119 cm lang.

Miss Chaos

Mijn jurkje Marit Rose viel mij direct op toen ik de collectie onder ogen kreeg. De kleuren, speelse franjes, vogeltjesprint en echte(!) zakken vormen een prachtig geheel. De jurk is gemaakt van een soepele zachte sweatstof en zit zo heerlijk dat je hem elke dag wel aan wilt. De onderkant is rond gesneden waardoor de jurk een mooie vrouwelijke pasvorm heeft. Draag hem als tuniek op een skinny jeans voor een stoere look, of meer classy met een panty en pumps. Je kunt er alle kanten mee op, waardoor dit een ideaal jurkje is voor elke gelegenheid! Leuk weetje: het jurkje is er ook voor je dochter! Dus als je echt 100% wilt twinnen, zou ik daar zeker voor gaan!

Je kunt bij het bestellen van dit jurkje je normale draagmaat aanhouden.

Combinatietips voor de moeder en dochter jurkjes

  • Draag een kraagje onder het geruite jurkje voor een classy effect.
  • Rode laarsjes of allstars staan er ook super onder en maakt het geheel lekker sportief.
  • Ik draag de jurk hier met een aubergine skinny jeans, maar een panty of dikke maillot is natuurlijk ook super, kijk maar eens bij de laatste foto.

Shoppen

Jurkje Myla Red

Maillot Rachel Navy

Sweatjurk Miss Marit Rose

Deze moeder en dochter foto’s komen natuurlijk ook voorbij op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen. Daar plaats ik naast outfitfoto’s ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Kom je ons daar volgen? Meer blogs van mij lees je hier.

moeder en dochter

moeder en dochter

moeder en dochter

moeder en dochter

moeder en dochter

moeder en dochter

moeder en dochter

moeder en dochter

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply