Angelique BABY

45 en zwanger van de 6e: Nesteldrang

5 november 2017

En opeens is het er: nesteldrang. De babykamer moet nu echt geverfd en behangen worden zodat ik het kan gaan inrichten en de kleertjes kan gaan wassen. We zitten al de hele week met de schilders en behanger in huis en gelukkig is het vandaag hun laatste dag. Natuurlijk ben ik superblij dat het nu gedaan is en het resultaat mag er zeker zijn. We hebben namelijk maar het hele trapgat en de hele bovenverdieping opnieuw gedaan. Moet er toch weer spik en span uit zien de komende tijd als de kraamverzorgster komt en de visite. Je kan toch niet in een bouwval deze mensen ontvangen? Het huis is net 7 jaar oud, maar toch. Straks hebben we er geen tijd meer voor om je daar druk om te maken, want dan is de baby het allerbelangrijkste.

Gisteren de commode bij IKEA gehaald en de basis is gelegd, nu nog de aankleding. Dat is best moeilijk want ik wil het niet te druk maar ik wil het wel knus en gezellig hebben. Op Instagram heb ik al een aantal leuke websites gevonden maar als jullie nog geweldige babywebshops weten dan hou ik me aanbevolen. We moeten namelijk alles weer opnieuw aanschaffen. Op het schoolplein spreek ik moeders over wat ik echt nog nodig moet hebben en mijn hoofd duizelt ervan. Babynestje, warme trappelzakken voor de kinderwagen en ook te gebruiken in de Maxi Cosi, zo handig, kleertjes, stretch buikzakken etc. ik maak de lijstjes in de notities in mijn IPhone, flesjes, flessenwarmer en babyfoon met beeld, ook erg belangrijk vertellen ze me. Goh, dan krijg je nummer 6 en zijn er in die jaren alweer zoveel nieuwe dingen op de markt waar ik vol verbazing naar kijk. Dat ik nog verrast kan worden zeg..

Ik heb een paar webshops bekeken via Instagram maar mijn ogen worden zwaar, ik ga eerst maar eens naar droomland wie weet wat voor inspiratie ik daar voorbij zie komen.

Liefs,

Miranda

Meer lezen over Miranda’s zwangerschap? Klik dan even hier.

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply