SPEELGOED

Wie zoet is…krijgt niets op 5 december!

1 december 2017

Over een paar dagen is het pakjesavond. En ondanks mijn kinderen natuurlijk hartstikke lief zijn het hele jaar, krijgen zij niets op 5 december! En weet je waarom? Omdat zij een moeder hebben die zo enthousiast was over alles wat ze had gekocht, dat ik het in de afgelopen weken niet meer hield van spanning! Ik heb het ze dus al gegeven. Ik ben niet goed in verrassingen en zeker niet als ik in een paar weken bijna ontplof van enthousiasme. Ik werk al 17 jaar aan dit probleem en dat is dus om precies te zijn sinds mijn oudste zoon 1 was. Hij mocht bijna drie keer per dag zijn schoen zetten, zodat we gezellig samen konden spelen met een uitbreidingsset van het 1 of ander. Mijn kinderen konden op pakjesavond natuurlijk niet niets krijgen, dus uiteindelijk kregen ze misschien wel twee keer zoveel als andere kinderen. Met Benja had ik me voorgenomen het anders te doen. Het is me niet gelukt! Ik kocht een nachtlampje voor hem in de vorm van een ster, maar was van mening dat hij hier twee weken geleden al ernstig aan toe was, om dit alvast op zijn kamertje te hebben.

‘HEY KOM SPEEL MET MIJ, IK BEN RALPH IK RACE JE VOORBIJ!’

Weleens een pakketbezorger aan de deur gehad, die zoiets tegen je zei? Nee, dat lijkt mij dus ook niet! Nou, het overkwam mij indirect wel twee weken geleden. Het was woensdagmiddag, Benja lag op bed en mijn oudste zoon Bruce was net uit school. Ik had het op de 1 of andere manier weer niet gered om al aangekleed te zijn, voordat hij uit school kwam! Op het moment dat ik een glas drinken voor hem neerzette ging de deurbel. Stress…want ik wilde niet in pyjama opendoen. Ahh Bruce doe jij even open, vroeg ik hem vriendelijk doch doordringend. Ik stond met mijn oor tegen de tussendeur om te luisteren wie het was en hoorde een man zeggen “ik heb hier een pakketje voor Renate”. Dat kan niet dacht ik, want ik had tenslotte niets besteld. Op het moment dat ik de doos aanpakte hoorde ik iemand zeggen “hey kom speel met mij, ik ben Ralph ik race je voorbij!” Ik griste de doos open en tot mijn grote verbazing kwamen hier twee ontzettende leuke Toet Toet auto’s uit tevoorschijn. De auto’s praten en zingen en leren ongemerkt heel veel nieuwe woordjes aan Benja. Deze auto’s had ik dus heel graag willen bewaren voor pakjesavond, maar ja….dan had ik geen mooie foto’s bij dit blog! Dan hadden jullie dus nooit kunnen zien hoe enthousiast de auto’s zijn ontvangen of zorgvuldig zijn getest. Hij heeft er al twee weken lang alle dagen mee gespeeld. Hij vindt ze geweldig. En dat had op pakjesavond niet gekund! Dan moest hij meteen naar bed.

Benja is dol op auto’s en de loopauto die als hoofdcadeau moest fungeren op pakjesavond….je voelt ‘m zeker al aankomen he! Maar eerlijk is eerlijk (altijd een excuus) Benja noemt Sinterklaas kabouter Plop. Hij heeft het dus over Piet en Plop. Het hele Sinterklaas gebeuren ontgaat hem nog. Dus ja, ach…waarom zou ik dan pakjesavond doen?

Of zal ik toch……

Een hele stad van Vtech zou hij natuurlijk fantastisch vinden. Maar dat doe ik niet hoor! Ik probeer bewust zo min mogelijk speelgoed voor hem aan te schaffen. Hij kan zich hierdoor prima vermaken met de meest eenvoudige dingen.

Ik wens in ieder geval iedereen die het viert een hele fijne Sinterklaasavond en ik hoor graag van je hoe goed jij bent in het bewaren van cadeautjes voor de kinderen.

Bekijk nog meer leuke foto’s op Instagram daar post ik namelijk dagelijks al mijn belevenissen.

 

Benja en Toet Toet 2

Zoals je kunt zien, kregen de auto’s een feestelijk onthaal!

Benja en Toet Toet

De auto’s zorgden onmiddellijk voor urenlang speelplezier!

Benja blij

Helemaal verliefd! het zal je ook maar gebeuren, word je wakker krijg je dit!

Benja spelen

Wie zoet is krijgt niets op 5 december! maar Benja komt zoals je ziet niets tekort.

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply