BOY GIRL Jolanda SCHOENEN

Op stap met TWINS & TRACKSTYLE sneakers

7 april 2018

want elke voet is anders…

Hebben jullie de weersverwachting gezien voor komend weekend? Wat heerlijk! De kleding die we weken geleden al hebben geshopt, kan weer uit de kast. Onze goedgevulde kledingkast laat een gevarieerd beeld voor het voorjaar zien…  van sportief Ninni vi, kleurrijk Br@nd tot hip en glanzend Like Flo met hier en daar een vleugje panter. En nu kunnen we deze heerlijke outfits ook daadwerkelijk gaan dragen. Daar hebben we natuurlijk wel sportieve sneakers bij nodig!

Voor Shopaholiek mochten wij het merk TWINS & TRACKSTYLE testen! Dat kwam op een goed moment. De zoektocht naar de perfecte schoen begon online. Om het hele assortiment te bekijken, klikte ik hier. We waren direct enthousiast, wat een prachtige schoenen! We zien schoenen met leuke printjes, prachtige kleuren, stoere stiksels, glanzende veters en makkelijke klittenband. Bestellen gaat echter niet online en daar is een hele goede reden voor! TWINS & TRACKSTYLE schoenen hebben namelijk verschillende breedtematen. Is dat wel nodig denk je misschien… Nou, zeker wel want 11 % van de kinderen heeft een extra smalle voet en bijna 20% van de kinderen heeft een brede voet. De juiste breedtemaat wordt bepaald op basis van deskundig advies en de juiste meetapparatuur. Op naar de winkel dus! Via de shopfinder op de website zien we dat in een straal van 10 km wel 5 winkels zijn die TWINS & TRACKSTYLE schoenen verkopen. Handig!

In de winkel kiezen we voor een neutrale off-white sneaker omdat de kledingkast al erg gekleurd is. De schoen heeft leuke gouden details die Bente erg mooi vindt (iets met een Ekster…). We laten Bente’s voet vakkundig in de lengte en de breedte opmeten. Ze blijkt een wat breder voetje te hebben. Het is mij echter nooit opgevallen. De sneaker is verkrijgbaar in 3 breedtematen, 2½, 3½ en 5. Wij stellen voor om toch met de normale breedte (3,5) te beginnen. Na een paar rondjes door de winkel geeft Bente een pijnlijk drukpunt aan op de buitenzijde van haar kleine teen. We zien ook een rood gekleurde drukplek. De vriendelijke mevrouw in de winkel stelt een bredere schoen (maat 5) voor. Ik schrik daar een beetje van want ik zie in gedachte al een absurd brede schoen voor me. Maar niets is minder waar. Aan de buitenzijde zie ik helemaal geen verschil. Ook op deze schoen loopt Bente een aantal rondjes door de winkel. Aan haar lachende gezicht zie ik het al, deze zitten perfect! De keuze is dus snel gemaakt. Hier gaan wij veel plezier van hebben deze zomer!

Facts:

  • Bijna 40% van de kinderen draagt niet goed passende schoenen! De perfecte pasvorm betekent namelijk niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte.
  • Slecht passende schoenen – te groot, te klein, te smal of te breed – kunnen op latere leeftijd zorgen voor vervelende klachten, zoals knie-, heup- en rugpijn.
  • De schoenen van TWINS zijn speciaal ontwikkeld voor meisjes met hele smalle voeten, normale en ook brede voeten.
  • TRACKSTYLE  bevat de coolste schoenen en sneakers voor stoere boys in verschillende breedtematen.
  • TWINS & TRACKSTYLE schoenen worden gemaakt van leer, het allerbeste materiaal voor schoenen.

Shoppen:

  • Bente heeft gekozen voor een white/champagne sneaker (nr. 318180). Dit prachtige model is verkrijgbaar in lengtemaat 28 t/m 41 en breedtemaat 2½, 3½ en 5. De sneaker is volledig gemaakt van écht leer en ziet er ook nog eens extra leuk uit door de gouden details.
  • Meer info over deze schoen, zie je hier.
  • Wil je een verkooppunt in je buurt opzoeken, klik dan hier voor de handige shopfinder!

Outfit Bente:

  • Deze sneaker past bij elke outfit! Voor de review kozen we voor een echte zomerse set van TOPITM. Het wordt zeker één van onze favoriete outfits deze zomer. Bente is 131 cm en draagt de top in 122/128 en de rok in 134/140. Je shopt beide items en de bijpassende kniekousen hier.
  • Het gouden zomerjasje is van Little Miss Juliette. Het past perfect bij de sneakers die ook gouden details hebben. Het jasje valt ruim. Bente draagt maat 128 en er is nog groeiruimte. Het jasje shop je hier.

Voor meer info over TWINS & TRACKSTYLE schoenen, klik je hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

twins & trackstyle zomer 2018

 

twins & trackstyle zomer 2018

twins & trackstyle zomer 2018

Het Fitlala dansje kan natuurlijk niet ontbreken…

 

twins & trackstyle zomer 2018

 

twins & trackstyle zomer 2018

twins & trackstyle zomer 2018

 

 

twins & trackstyle zomer 2018

 

twins & trackstyle zomer 2018

 

* sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply