BOY KIDS FASHION Mandy

Een skinny denim short

21 juni 2018
Skinny denim short

Voor the birthday boy

Het zijn spannende tijden voor Julian. Vandaag mocht hij gaan ‘oefenen’ in groep 3. Nog maar heel even, dan is hij geen kleuter meer. En als ik hem dan zo zie zitten in zijn nieuwe klasje komt het besef.. wat gaat het snel. Even slikken voor mij hoor. Het leeftijdverschil tussen mijn kinderen is vrij groot, maar straks is mijn ‘kleintje’ ook niet zo klein meer.

Nog een paar dagen, dan mag Julian 6 kaarsjes uitblazen. Elk jaar met zijn verjaardag krijgt Julian nieuwe kleding voor zijn grote dag. Een goeie reden voor mij dus om fijn te shoppen in de sale.

Een tijd geleden schreef ik al in deze blog hoe lastig het is om een goeie skinny jeans te vinden voor mijn smalle mannetje. Hij wordt steeds langer, maar er lijkt geen gram bij te komen. Hoewel hij best veel eet, blijft het gewoon een tengere jongen. De zoektocht naar een goeie jeans is dus altijd een uitdaging. Uit de talloze reacties op de vorige blog kwamen we erachter dat heel veel moeders tegen hetzelfde probleem aanlopen.

Daarom wil ik graag deze supertip met jullie delen. Wat een gaaf shortje is dit exemplaar uit de zomercollectie van Crush Denim! Heel skinny, met een lichtblauwe wassing, damaged spots en een stoere omslag boven de knie. Op het shortje draagt Julian vandaag zijn nieuwe, oranjerode shirt van Z8. Het shirt heeft een goeie pasvorm voor Julian, het valt lang en smal. Mijn birthday boy is ready to party!

Info:

Julian is 1.21 m. en draagt de short in maat 116. Omdat ik bij een short geen rekening hoef te houden met de lengte van de broekspijpen, neem ik deze meestal een maatje kleiner zodat het beter aansluit. Het shirt valt in maat 116/122 goed op maat.

Shoppen:

De denim short shop je hier. Het shirt shop je onder andere hier in de sale.

Crush denimCrush DenimCrush DenimCrush Denim


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply