Angelique SPEELGOED

Hatchibabies: krijgen we een jongen of een meisje?

5 oktober 2018

Zo leuk! Zo’n twee weken geleden waren we uitgenodigd om kennis te maken met de allernieuwste telg van Hatchimal, namelijk: Harchimalbabies.

Eva is dus echt fan. Die vindt alles even fantastisch van Hatchimal en kan er geen genoeg van krijgen. Dus toen we deze uitnodiging binnen kregen was er geen twijfel over mogelijk. Hier.Gaan.We.Heen. Er stond nog wel wat meer tekst op de uitnodiging maar daar had ik even snel overheen gelezen. Wel bleef er een naam hangen maar ik dacht er niet te veel over na. Tot ik ’s avonds Eva op op haar Ipad een liedje mee hoorde zingen van jawel: Meisje Djamila. Dus ik even de tekst teruggelezen en ja hoor: wie denk je dat het event ging hosten:Yep, Meisje Djamila. Toen ik dat zei kon ze de laatste paar nachten helemaal niet meer slapen. Mijn hemel, was wat mijn kind nerveus.  Wat blijkt: Meisje Djamila is een soort Madonna voor die meisjes en Eva zou haar dus persoonlijk gaan ontmoeten.

Anyway, het event was top! Check echt even het filmpje, Djamila was tof, en de Hatchimal was tof. Maar…. we mochten niks vertellen want vandaag 5 oktober zou landelijk Hatchimal Hatchibabies gelanceerd worden. Eindelijk mocht ze vandaag haar nieuwe Hatchimal ei openmaken. Wil je hier meer van zien? Check dan even de insta stories van Shopaholiek. Daar kun je ook zien of ze een meisje of jongen heeft gekregen, want dat is natuurlijk de allergrootste verrassing. Zie het als een genderreveal.

Ik vind het echt een fantastisch stuk speelgoed, want nadat het ei is uitgekomen kun je nog heel lang met je Hatchibaby spelen, want door middel van geluiden en de kleur van haar  – ja, want wij hebben dus een meisje gekregen – ogen kun je zien of ze verdrietig, blij of slaperig is.

Ik ben bang dat deze nieuwe telg van de Hatchimal familie bij veel kindjes op het verlanglijstje van de sint komt te staan. Eva heeft ondertussen al een hele verzameling waar ze heel graag mee speelt.

Vanaf vandaag zijn de Hatchimalbabies te koop. Bij het plaatsen van dit artikel kon ik nog geen verkooppunten vinden, maar binnen korte tijd kun ze o.a. bij Intertoys vinden.

P.S. Het is trouwens echt toeval dat ze hetzelfde shirt aanheeft :).

Wil je meer blogs van mij lezen? Klik dan even hier. Ook op Instagram kun je mij volgen.

img_8955

img_9593

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply