Marieke SPEELGOED

Speelgoedtip: Poopsie Suprise Dancing Unicorn

5 november 2020

“Dance, like nobody is watching” De nieuwste aanwinst in de Poopsie Familie is de Dancing Unicorn, en wij mochten haar reviewen!

Ze is klaar om te zingen en haar magische buik te schudden. Geïnspireerd op de populaire virale Poopsie “My Poops” videoclip op You Tube”. Dans gezellig met haar mee! Lizze kon niet wachten tot haar pakketje bezorg zou worden, ze is enorm fan van de hele Poopsie Suprise Familie! En ook deze stond hoog op haar wishlist.

Eigenlijk stond deze Rainbow Brightstar op het verlanglijstje voor 5 December, maar soms heb je als kind van een blogger zo enorm veel geluk dat je zomaar ineens de prachtige kans krijgt zo’n gaaf item te reviewen.  Fantastisch vond Lizze het, maar ook Sil was behoorlijk enthousiast en kon het toch niet laten met zijn kleine zusje mee te spelen.

Dans mee als ze haar voeten beweegt, haar buik schudt, cirkels danst en haar prachtig gekleurde rainbow-hair wappert gezellig mee. De Dancing Unicorn is hilarisch leuk voor het hele gezin. Ze kreeg een all-over glitterbad, met mooi borstelbaar regenbooghaar. Tevens krijg je er een super schattig wolkenhaarborsteltje bij. “Mama nu kan ik ook mooi oefenen met vlechten en staartjes maken” aldus Lizze. Zulk prachtig lang haar leent zich daar natuurlijk perfect voor. Ook kun je het schattige pakje aan en uittrekken.

In tegenstelling tot de Suprise Familie zitten bij deze Poopsie Unicorn verder geen kleine verrassingen verpakt. Ik moest persoonlijk wel even wennen aan het enorme geluid wat Miss. Brightstar produceert, dit is helaas niet te reguleren. Maar volgens de kids kan het niet luid genoeg zijn. Zij kenden de hit al van You Tube, deze ging onlangs Viral.

En met de Decembermaand in het vooruitzicht wilden wij natuurlijk al eventjes laten kennismaken met dit kleurrijke exemplaar, kijken jullie mee?

Je shopt de Poopsie Dancing Unicorn o.a. hier.

Liefs Marieke

 

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply