GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE SCHOENEN

Beautiful Black Braqeez! Zomer 2020

16 maart 2020

Stoer met een snufje zebra…

De kast vult zich langzaam met de mooiste outfits voor komend voorjaar! Ik maak altijd een aanfoto voordat de set in de kast komt te hangen. Als ik dan een blik werp op het fotomapje ‘zomer 2020’ in mijn telefoon, dan zie ik snel welke schoenen daar mooi bij zouden passen. Met die outfits in mijn achterhoofd ga ik op zoek naar de leukste modellen.

Ik heb deze zomer veel zwart, wit en rood in de kast. Zo hangt er al een rode broek en jurk van Like Flo, zwart/witte items van NIK&NIK en Retour jeans en o.a. deze prachtige set van Br@nd! Kijkend naar de outfits besluit ik op zoek te gaan naar een zwarte sneaker! Samen met dochterlief kies ik uiteindelijk voor de Braqeez Alba Alex sneaker.

Deze trendy sneakers zijn gemaakt van zwart leer en hebben zebra details. De witte veters geven de sneakers een frisse uitstraling. De binnenkant is volledig gemaakt van leer en het voetbed is tevens uitneembaar. De rubberen zool heeft een gripvast profiel en geeft een enorme demping met lopen. Hierdoor zitten ze echt heerlijk geeft Bente aan! Deze sneakers staan erg leuk onder zowel een stoere jeans of onder een leuk jurkje! Een perfecte keuze!

Eigenlijk heb ik altijd sneakers waar het voetbed uitneembaar is (vanwege de zandbak die ontstaat in haar schoenen) maar dit seizoen is het een must! Bente kreeg in december namelijk steunzolen voorgeschreven. Ze loopt teveel naar binnen. Dus stevige schoenen zijn nu extra belangrijk! De steunzolen passen perfect in deze hippe Braqeez!

Shoppen:

Denk jij nu, die sneakers wil ik ook? Je shopt de Braqeez Alba Alex sneakers hier.

De toffe outfit van Br@nd shop je hier. Bente is 144 cm en draagt de top en het rokje in maat 146/152. Het jeansjack is een item uit de samenwerking van Br@nd en Dutch Dream Denim.

Maatadvies: De sneakers vallen goed op maat. Om er zeker van te zijn dat je de juiste schoenmaat bestelt, heeft Braqeez een handige maatwijzer ontwikkeld. Klik hier om direct naar het maatadvies te gaan.

Passen: Liever even passen in een stenen winkel, klik dan hier voor de Braqeez verkooppunten.

Voor meer info: www.braqeez.nl

 

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Braqeez

Braqeez

 

Braqeez

 

Braqeez

 

Braqeez

 

Braqeez

Braqeez

 

Braqeez

 

Braqeez

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply