GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SUMMER ESSENTIALS by RETOUR JEANS GIRLS

9 juni 2021

Sunshine on my mind!

Wat een cadeautje deze week! En ook komende week ziet er zonovergoten uit! Dat vraagt natuurlijk om een ‘blote benen outfit’. Retour Jeans heeft een prachtige zomercollectie uitgebracht waaronder de outfit die Bente jullie vandaag laat zien. Kijk je mee?

Twee weken geleden werd Bente een tiener! Wat zijn die jaren voorbij gevlogen. Echt pubergedrag kunnen we nog niet bespeuren maar haar kledingsmaak is wel al echt veranderd. Het wordt allemaal wat stoerder, meer broeken dan jurken in de kast en fel roze kan echt niet meer. Het merk Retour Jeans past op dit moment perfect bij haar. Niet enkel qua stijl (stoer met een girly twist) maar ook qua pasvorm. Wat ze ook aantrekt uit de collectie, het zit altijd als gegoten!

Wat Bente en ik altijd zo leuk vinden, zijn de mooie details aan de kleding van Retour Jeans. Het is net even anders. Zo ook bij deze set. De top Brenda, in een warme roestbruine tint (brique genaamd), heeft een prachtig volantmouwtje. En nee, deze prikt niet. De short Zorha is uniek door o.a. de leuke zakjes op de voorzijde. Deze 5-pocket denim short uit de zomercollectie van Retour Jeans is gemaakt van een super elastische denim voor een optimale bewegingsvrijheid. De short is voorzien van een verstelbaar elastiek in de taille en een gulp met knoop- en ritssluiting. Kortom, een geweldige outfit als je het ons vraagt!

Laat de zomer maar komen, Bente is er klaar voor!

 

Maatinfo: Bente is 150 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt de top in de gecombineerde maat 11/12 en de short in maat 12 (dat is maat 152).

Shoppen: Klik op de naam om direct naar het juiste item te gaan: Short Zorha – Top Brenda 

Check hier de complete Girls collectie van Retour

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

Altijd een leuk cadeautje bij je aankoop!

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

*sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply