Marieke TIPS WONEN

In the Spotlight: SNURK beddengoed

19 november 2021

Het wordt kouder, de Sint in het land…wij kunnen hier altijd enorm van genieten! Tijd om thuis de boel te versieren en de gezelligheid IN huis te creëeren.

Zeker in deze toch best vreemde tijden van Covid, het speelt weer enorm op nu in het najaar, ik denk ook wel een beetje te verwachten helaas. Er heerst veel onrust en verdeeldheid, er wordt best wat gevraagd van ons als mens op ieder vlak. Ik probeer dan zelf altijd voldoende kleine geluksmomentjes te creëren voor mij zelf maar ook zeker voor ons als gezin en mijn familie.

Een van die geluksmomentjes is heerlijk fris gewassen beddengoed bijvoorbeeld….kan ik echt enorm van genieten! De ramen van de slaapkamer open, veel frisse lucht en dan onder een heerlijk warm dekbed kunnen kruipen!

Wij hadden hier voor onze kids al een aantal SNURK items in huis, Fantastische prints en een super kwaliteit! Leuke tip ook voor pakjesavond! Wij vullen het speelgoed hier altijd aan met pyjama’s en beddengoed. Met kerst allemaal in matchende pyjama’s aan de brunch, hoe gezellig is dat! De nieuwe GAMER en MACARONS print valt hier enorm in de smaak!

Nu waren we zelf ook toe aan een nieuw overtrek en kwam bij SNURK een heel gaaf exemplaar tegen van BIO Flanel met een print van een grof breisel ! Die moest er komen! Wij kozen voor de TWIRRE COOL GREY variant, deze vind ik het mooist bij ons NUDE palet op de slaapkamer. Alle SNURK dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in 1- en 2-persoons maten (met uitzondering van Clay Traffic, Gnome Homegirl en Gnome Homeboy). Alle SNURK producten worden gemaakt in Portugal onder goede werkomstandigheden: een mens- en planeet vriendelijk merk. SNURK beddengoed is gemaakt van 100% biologisch katoen en Oeko-Tex gecertificeerd. Ze garanderen een kwalitatief, duurzaam en eerlijk product dat met liefde voor je ontworpen en gemaakt is. Dat slaapt wel zo lekker!

Ik kan niet wachten vanavond heerlijk onder de wol te kruipen 😉

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply