GIVE-AWAY Marieke

Win! De Video van Sint!

7 november 2022

Aankomend weekend komt de goedheiligman met zijn gevolg weer aan in Nederland, een gezellige tijd in aantocht en wij hebben weer een hele toffe GIVE AWAY

Zoals ieder jaar mogen wij ook dit jaar weer 2 van onze lezers blij maken met een gepersonaliseerde videoboodschap van de Sint! Video van Sint bezorgd al vele jaren een glimlach op het gezicht van zowel jong als oud. Dit jaar weer volledig in een nieuw jasje gestoken, zo zorgen zij ieder jaar weer voor nieuwe suprises!

Nieuw in 2022

Verhaal: “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”

Dit jaar is er weer een splinternieuw avontuur, welke vaak heel leuk aansluiten op hetgeen ons allemaal bezig houdt. Zo zag ik in de trailer van dit jaar dat er een stroom-kwestie gaande was op het Sinterklaaskasteel. Profpiet moet flink hard werken op de loopband!

Tijdens het avontuur worden de foto’s en namen van de kinderen op verschillende leuke manieren in de video getoond en verteld Sinterklaas ook weer van alles over de kinderen/volwassenen  uit het Grote Boek. En je kunt zelfs meerdere foto’s per persoon uploaden! Evenals die van je familie of huisdier.

Verder wordt er ook nog lekker gedanst tijdens het populaire Sinterklaasliedje ‘Pieten feesten op de daken’ en als klap op de vuurpijl verteld Sinterklaas aan het einde van de video waar de cadeautjes verstopt liggen! Dit jaar zijn er weer nieuwe verstopplekken toegevoegd waaruit gekozen kan worden, evenals 150 nieuwe onderwerpen. En alles is van tevoren te beluisteren zodat je precies weet wat je gaat bestellen.

Vorig jaar kozen wij de optie om onze verstopplek middels een toffe puzzel te verklappen. Deze is bij te bestellen bij de video, dat was hier een groot succes en gaf ook onze tiener wat uitdaging! Met de toffe postkaarten en Spoedpost Envelop was het feest compleet!

Maarrrr …..wij van Shopaholiek gaan natuurlijk zowieso 2 volgers blij maken met een volledig gepersonaliseerde videoboodschap naar keuze.

De winnaars zijn: @esterklok en @tonvanderlee

jullie mogen ons een privé berichtje sturen voor de code!

Hieronder zie je in de nieuwste trailer alvast een klein voorproefje!

Liefs Marieke

Vind je het leuk ons te volgen? Gezellig! Je vind ons hier !

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jacqueline van de Manakker 7 november 2022 at 11:10

  Superleukvoormijn2prachtigeklendochters

 • Reply Ton 7 november 2022 at 12:09

  Yes zouden hem graag willen winnen fingerscrossed ensuperleuke post weer 🤞🏻🍀

 • Reply Maan 7 november 2022 at 13:12

  Wooww
  Zo
  Graag
  Voor
  Mijn
  Twee
  Mannetjes🍀

 • Reply Laura 7 november 2022 at 16:22

  O dat zou te gek zijn voor ons mannetje Mick🤞 en natuurlijk ook voor de rest van de familie, opa’s en oma’s, broer, zus, papa en mama😉

 • Reply Tamara 7 november 2022 at 21:58

  Wow,superleuk!iklootheelgraagmee(ikdachtdathetaanmijntoetsenbordlag,maarspaties,lukken,niet,in,dit,reactieveld)

 • Reply Chantal 8 november 2022 at 23:14

  Wat een fantastisch kinderfeest is het toch! En met de Video van Sint is het feestje pas écht compleet! 😍 Fingers crossed dat we er weer een knalfeest van gaan maken… met alles er op en eraan🍀

 • Reply Wendy 13 november 2022 at 09:37

  Lijkt ons superleuk! We hebben dit eens gedaan toen de eerste kleinkinderen geboren waren maar ze waren uiteindelijk nog te klein om te begrijpen.. Was erg jammer. Inmiddels paar jaar (en kleinkinderen) verder waarvan de jongste nu bijna 3 en oudste 8jr dus wss laatste jaar dat ze nog álle 8 in Sint geloven! Zou het extra bijzonder maken met deze video 🙏🏼

 • Reply Iris Veeken 14 november 2022 at 11:01

  dit zouden mijn kids helemaal te gek vinden

 • Leave a Reply