GIRL Jolanda REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

Kleurrijke kerst-outfit via HEMELS VOOR KINDEREN

14 december 2017
0 header

Een kleurrijke kerst…

Heb jij jouw kerst-outfits al klaar liggen? Of ben je nog aan het rondkijken voor de ideale set? Het hele jaar is onze dochter vrij kleurrijk gekleed dus ook met kerst gaan we niet volledig in zwart/zilver. Op deze leeftijd (6 jaar) mag het wat mij betreft allemaal nog lekker vrolijk zijn. Ik heb bij haar oudere zus gezien dat de kleurrijke jurkjes ineens werden verruild voor een grijze jeans met scheuren, een zwart shirt en sneakers… Dus we genieten nog van de kleurrijke jurkjes zolang het kan…

Tijdens mijn bezoek aan Hemels voor Kinderen in Boxmeer, heb ik naast de prachtige nieuwe collectie van o.a. Nik & Nik (lees hier de blog terug), ook een blik geworpen op de sale rekken. En daar zag ik een bruine jurk van Little Miss Juliette hangen. Ik viel voor de combinatie van kleuren; het warme bruin, het speelse printje en het felle groen. Heerlijk! De jurk heeft ook alles wat ik zoek in een outfit; niet alledaags, kleurrijk, stoer en toch girly! En de vrolijke sjaal maakt de outfit helemaal af! En het goede nieuws, deze set koop je bij Hemels voor kinderen met een flinke korting! Bente is 128 cm lang en ze draagt de jurk in maat 134. De voetloze groene maillot is maat 128. Deze past precies. Is je kindje iets groter of iets steviger, neem dan een maat groter.

Hemels voor kinderen in Boxmeer heeft een groot assortiment hippe kleding voor jongens en meisjes van 0 tot 15 jaar. Mooie merken die elkaar goed aanvullen, ook qua prijs. Dat doen ze heel bewust zodat iedereen klant kan zijn of worden. Hemels voor kinderen vervult een echte regiofunctie want Boxmeer ligt centraal tussen Cuijk, Nijmegen en Venray. Maar als dat niet in de buurt is, is er natuurlijk de overzichtelijke webshop.

Naast deze mooie set van Little Miss Juliette zijn er vanaf vandaag heel veel artikelen met maar liefst 40% korting te shoppen. Kijk dus snel even!

Shop de review set nu met 40% korting:

  • De bruine jurk van Little Miss Juliette, shop je hier.
  • Voor de groene maillot, klik je hier.
  • Klik hier om de outfit af te maken met de groene sjaal.

Meer info: www.hemelsvoorkinderen.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Je kunt mij ook volgen op instagram. Lijkt je dat leuk, dan klik je hier.

 

Hemels voor kinderen

Hemels voor kinderen

 

Hemels voor kinderen

 

Hemels voor kinderen

 

Hemels voor kinderen

 

Hemels voor kinderen

 

Hemels voor kinderen

Hemels voor kinderen

 

Hemels voor kinderen

 

*sponsored post


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 7 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply