OOTD

Julian in Nik & Nik en Adidas

13 juni 2016

We love popcorn! Nik & Nik

Statement T-shirts oftewel T-shirts met teksten, ik ben er dol op! En dan vooral voor jongens. Ze zijn stoer en springen meteen in het oog. Nik & Nik heeft veel van dit soort shirts in hun collectie. Hebben jullie de pre fall collectie al bekeken? Vooral de jongenslijn heeft wat mij betreft de coolste shirts.

Julian draagt vandaag het popcorn shirt. Een zwart shirt met witte letters en een V-hals. Het shirt heeft een smalle pasvorm en Julian draagt hem in maat 104. Hieronder draagt hij zijn lichtblauwe Vingino jeans van de zomercollectie van vorig jaar. Deze lichtgewicht Adidas Neo schoenen in zwarte uitvoering met felgele strepen zijn ideaal voor de zomer omdat ze zo licht zijn. De elastische veters zijn handig voor je peuter omdat hij geen veters hoeft te strikken. De sneakers hebben een leuke prijs (voor Adidas schoenen) en je shopt ze hier.

 

Informatie:

Julian is 1.09 m. en hij draagt het popcornshirt in maat 104. Het shirt is ook in het grijs verkrijgbaar en je shopt het hier.

De Adidas Neo sneakers zijn hier verkrijgbaar in de maten 21 t/m 27

Nik & NikNik & NikNik & Nik

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply