GIRL NIEUWE COLLECTIE

Vrolijk Zwart-Wit volgens Mim-Pi

28 juni 2016
zwart-wit

Black & white feels just right!

Zwart- wit & Mim-Pi fans opgelet! Deze winter gaat het kleurrijke meisjes merk Mim-Pi voor een zeer opvallende lijn in de collectie: ZWART WIT, volgens Mim-Pi. Dat zwart-wit kleding niet alleen voor volwassenen mag, is al een tijdje zichtbaar met de monochrome trend. Steeds vaker zien we zwart-wit terugkomen in kinderkleding collecties. De één gruwelt ervan,de ander vindt het prachtig.  Smaken verschillen gelukkig en dat mag! Ik ben best een fan van het zwart en wit voor mijn dochter, zwart hadden we al graag in de kast en met het wit erbij is het net even anders.

Tijdens de wintercollectie shoot was ik aanwezig en heb de zwart-wit collectie van heel dichtbij mogen bewonderen, want mijn dochter Yuna schittert in de verschillende jurkjes, rokjes, shirtjes en gave jas van deze collectielijn. Met printjes van kattenkopjes, bloemetjes, panda gezichtjes, stippen en streepjes, is er beslist geen sprake van saaie kleding. De ontwerpen zijn daarnaast natuurlijk heerlijk meisjesachtig en dragen prachtig. Black & white ….feels just right!

 

Al ruim 15 jaar bestaat het merk MimPi. Twee maal per jaar, in het voor-en najaar, komt Mim-Pi met een zeer uitgebreide meiden collectie.  De wintercollectie 2016-2017 bestaat naast de Black & white collectie, uit de thema’s;  Doll in a box, Flowers en Sporty en is vanaf eind augustus in de winkels te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Kun je echt niet wachten tot eind augustus de collectie in de winkels hangt? Je kunt de brochure alvast online doorbladeren en wat eerste inspiratie opdoen voor je winter aankopen.

Bij sommige winkels kun je zelfs een pre-order plaatsen. Van de bekende  jas zijn in deze zwart-wit collectielijn twee varianten verkrijgbaar, waarvan ook één met capuchon. De jassen zijn erg populair dus zorg dat je er op tijd bij bent.

zwart-wit zwart-wit zwart-wit zwart-wit zwart-wit zwart-wit zwart-wit zwart-wit

 

 

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dewi 30 juni 2016 at 10:44

    O GOD! Echt geweldig! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste jaar een beetje klaar was met Mim-Pi maar dit keer vind ik het echt leuk! Zeker mijn thema! Ik moet mij inhouden om die jas met die katjes nog niet te kopen. Ik weet dat ze snel gaan, maar ik ben nog niet eens op vakantie geweest! Dus ik ga nog niet een winterjas kopen. Ik ben altijd wel heel snel met bestellen vd jassen. Dus waarschijnlijk ga ik h’m (weer) op mijn vakantieadres bestellen …

  • Leave a Reply