HAIR KERST SPOTLIGHTSHOP

Nosah accessoires

14 november 2016

EEN MOOI SCHOENCADEAU

Jaaa, lieve mama’s, eigenlijk zijn wij natuurlijk Sinterklaas (ssssst) en waar gaan we nu dit jaar de schoentjes weer mee vullen? Persoonlijk houd ik niet zo van prulletjes en snoep is ook niet alles. Mijn schoencadeau eisen? Bruikbaar, geen rommel, leuk voor de kinderen en niet te vaak snoep.

Nu staat een chocoladeletter hier echt bovenaan de verlanglijst, dus vooruit, die krijgen ze in hun schoen. Verder is Thijs dol op de Donald Duck en Linde op kleurboeken, dus ook die gaan in het schoentje. Ik hoor ze ook over Pokémon kaartjes en verzamelboeken. Mmmmm, ik zie het zelf nog niet zo zitten, maar wie weet ben ik binnenkort in the mood om ook daarvoor op pad te gaan. En dan moeten de cadeaus voor in de zak ook nog.

Een ander heel leuk cadeautje voor in de schoen vind ik de accessoires van Nosah. Accessoires geven een leuke outfit net wat extra’s. En zeker met het oog op de feestdagen, mag het allemaal wel lekker feestelijk toch? Jolanda, onze haarblogger Denise en ik zijn echt fan van de mooie webshop Nosah vol leuke haar accessoires, knuffeltjes, sieraden en speenkoorden. Op dit moment zitten er ook schattige Sinterklaas speldjes in het assortiment. Voor de jongens zijn er ook leuke accessoires verkrijgbaar. Heb je wensen? Wil je je speenkoord in andere kleurtjes? Of zit je favo kleur haarstrik er niet tussen? Je kunt Cynthia van Nosah altijd even een berichtje sturen en ze kijkt wat mogelijk is voor je.

Heb je trouwens zelf nog een goede tip voor een leuk schoencadeautje, deel je hem dan met ons? Dat vinden wij leuk.

Shoppen

Op 16 en 17 november vestuurd Nosah bestellingen boven de € 12,50 gratis.

Nosah website

Nosah op Facebook

Blogs van Denise

Wil je de blogs van Denise onze haarblogger terug lezen? Ik heb ze voor je op een rij gezet.

Ibiza braids

Knotjes

Boxerbraids

Haren wassen

Nosah NosahNosahNosah

* sponsored post

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply