SPOTLIGHTSHOP

All Kinds of Things Conceptstore

12 december 2016

Wat is het leuk om voor Shopaholiek te mogen bloggen. Je komt in aanraking met de leukste mensen, merken, winkels en plekjes! Een tijdje terug mocht ik op pad naar Amsterdam Oud-Zuid. Als toch wel een beetje een provinciaaltje vind ik het altijd best spannend om in het centrum van Amsterdam te moeten rijden en parkeren. Ik doe het wel, maar het is niet mijn hobby zal ik maar zeggen. Gelukkig voor mij hoefde ik het echte centrum deze keer niet in, de conceptstore All Kinds of Things ligt namelijk in Oud-Zuid, een ongelooflijk gezellig en goed bereikbaar gedeelte van Amsterdam. Ook een parkeerplek had ik zo gevonden, nog een pluspunt wat mij betreft.

All Kinds of Things ligt in de Beethovenstraat, een drukke straat met diverse leuke shops. De etalage van de winkel valt direct lekker op, het is zo’n winkel waar ik altijd even binnen zou stappen om rond te neuzen. Wat ik dus ook deed. Naast kinderkleding, voornamelijk Name-It, maar ook Petit Louie en Kikkid, heeft All Kinds of Things – de naam zegt het al – van alles in het assortiment. Van boekjes tot speelgoed en van plaids tot mokken. De winkel is van binnen heel erg ruim, maar liefst drie verdiepingen shopplezier! En niet geheel onbelangrijk, een koffietafel waar je gratis een kopje koffie kunt pakken, dat kunnen we natuurlijk wel gebruiken bij zoiets serieus als shoppen. Leuk detail, de onderste etage is helemaal ingericht voor de boys, geen poespas, maar een duidelijk overzicht van alle spijkerbroeken, speelgoed en andere kleding voor jongens. Boysproof zou ik zeggen!

Ik viel die dag gelijk met mijn neus in de boter, want naast een heerlijke kop cappuccino kreeg ik ook een taartje aangeboden. Eigenaresse Jeannet van der Knaap vierde die dag haar 30-jarig jubileum, zij is al 30 jaar winkelier. Nog steeds met veel plezier begreep ik, want zij vertelde enthousiast over haar winkel en de geschiedenis ervan.

All Kinds of Things is een nieuw concept, Jeannet heeft kortgeleden het roer omgegooid en bedacht dat het anders moest met haar winkel. Een aantal maanden geleden heette het nog ‘De Kinderkleding Winkel’, maar na de metamorfose dekte dit niet meer de lading. All Kinds of Things was geboren. Met recht een conceptstore, het is een winkel waar je niet omheen kunt en waar je heel hartelijk wordt ontvangen. Er worden workshops georganiseerd met diverse thema’s en voor jong en oud. Ben je op zoek naar een verjaardagscadeautje, kerstjurkje, kerstcadeautje of iets leuks voor jezelf? Loop even binnen zou ik zeggen, de koffie staat altijd voor je klaar!

Het grootste gedeelte van de collectie kun je ook kopen in de webshop
Volg All Kinds of Things ook op Facebook en Instagram.

1

De gezellige etalage nodigt gelijk uit!

2

All Kinds of Things heeft een uitgebreide collectie Name-It.

3

The boys basement!

4

Coffee is always a good idea!

5

De uitgebreide en overzichtelijk outletzolder

6

Gaaf toch?!

7

Kijk, echt een boek voor mij! 😉

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply