Barbara BUDGET LOVETHELOOK

Jouw budget to GET!

20 oktober 2017
Budget rokje van Nextdirect

Dit BUDGET rokje van Nextdirect spotte ik een tijdje geleden en een paar dagen later viel ik voor dit geweldige dametje van een Shopaholiek lezer. Dit is toch SUPERCUTE!!

Afgelopen Budget Monday had mijn medeblogger en collega Annemarie een geweldig rokje met schouderbandjes ontdekt en wat stond Linde hierin te stralen. Kijk maar eens in dit blog. Ook ik ben gek op dit soort salopette jurkjes, rokjes. Ik kan er werkelijk uren zwijmelend naar kijken.

Nu had ik al een heel leuk soortgelijk rokje ontdekt bij Nextdirect voor een heel vriendelijk budget prijsje en zag ik in gedachten mijn kleine Nova hierin al weghollen en ondeugend zijn, want dat vind ik wel de uitstraling van dit soort items;)

Gelukkig kwam daar Vera, een enthousiaste lezer van ons, met de vraag of ik nog een soortgelijk rokje als Linde wist in een klein maatje. Daarmee werd ik natuurlijk vervuld met enthousiasme. Zo tof dat Vera dit rokje ook zo leuk vindt en dus ook heeft besteld. Met het zien van de foto’s van haar mooie Romée jubelde mijn hart wel hoor!! Is het geen plaatje?!

Die hengseltjes, de bandjes om haar schouders zijn toch te gek? De ruffles zijn hierin verwerkt, waardoor het echt uniek is! Romée is ook zo mooi gestyled door haar moeder met dé te gekke LOOXS oogjes longsleeve en die kekke stripe maillot van Brand for Girls.

Facts

  • Romée draagt haar normale maat
  • De rok is van donkerblauwe corduroy en heeft elastiek in de taille. Je krijgt bij het kopen van dit rokje zelfs een maillot erbij!

Make Your Unique Style

  • Tja, alle maillots in gekke printjes kunnen hieronder natuurlijk, maar ook een leuke blauw/wit gestreepte maakt het helemaal af.
  • Bloesjes, longsleeves kunnen altijd, maar probeer ook eens een sweater voor de sportieve stoere touch

Shoppen

Nextdirect.com

Barbara

  • Kom je mij volgen op instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik outfitfotootjes van m’n meiden en ook mijn alledaagse bezigheden komen voorbij.
  • Meer blogs lees je hier terug

Budget rokje van Nextdirect

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply