Angelique WONEN

Snurk…. lekker slapen in flanel

11 april 2019

Na een paar jaar Dubai is het hier in Nederland echt wel koud. Sliepen we daar heerlijk onder een katoenen lakentje. Hier komen de flanellen pyjama’s weer uit de kast en de dikke dekbedden. Want als ik ergens een hekel aan heb is dat ik het koud heb in de nacht. Datzelfde geldt natuurlijk voor de kinderen. Je kunt overigens ook heerlijk in de zomer onder een flanellen dekbed slapen! De laatste weken zijn we best verwend met heerlijk zomerweer gelukkig.

Kris en Eva  hebben allebei weer een nieuwe kamer gekregen met een heus tweepersoonsbed. Yep… wij vinden het lekker om er af en toe bij te kruipen en handig als er vriendjes en vriendinnetjes blijven slapen. Bij een nieuwe kamer hoort natuurlijk ook een nieuw dekbedovertrek. Heel eerlijk gezegd heb ik deze zelf gekozen. Ik vind de dekbedovertrekken van Snurk al jarenlang zo leuk, maar mijn kinderen zijn een beetje uit de prinsessen en piratenfase, dus moest er hier wat stoerders komen. Mocht jouw kind nog wel in die fase zitten: echt.. check dan even de website van Snurk want die zijn te leuk.

Wij hebben gekozen voor de “gebreide” grijze overtrek (Twirre cool Grey)  gekozen in, jawel….. flanel! Heerlijk zacht. En….. ik vind dit overtrek leuk voor zowel een jongen, meisje of voor onszelf. Dus het dekbed zal een beetje rouleren. Maar zeg nou zelf: het is toch net of er een grof gebreide deken op ons bed ligt. En zo zacht: dat moet je dan maar van mij aannemen, want dat kunnen jullie natuurlijk niet voelen. Deze versie kun je ook in het roze en groen krijgen. Buiten het dekbed wat wij gekozen hebben zijn er nog zoveel leuke dekbedden, er zit echt wat leuks bij voor iedereen. Bij sommige dekbedden kun je zelfs een bijpassende pyjama krijgen. Hoe leuk is dat?

Met zo’n dekbed kruip je toch letterlijk graag onder de wol :).

Verkrijgbaar in verschillende maten en je hebt de keuze uit een katoenen of flanellen versie.

Voor meer info check je de website van Snurk.

img_7579

img_7561

Onze nieuwe hond: Bobbie

img_7577

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply