EVENT MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Herfstvakantie: De Grote Schijn in Rotterdam

9 september 2020

Tijdens de herfstvakantie in het Rotterdamse Kralingse Bos en voor het eerst in Park Zypendaal in Arnhem

Ach, het is al weer een jaar geleden dat we door het Kralingse Bos liepen tijdens de herfstvakantie. Zo prachtig, mysterieus en bijzonder tegelijk. Ongelooflijk mooi om te zien, het is een droomwereld waar je je in waant. Echt een aanrader om te bezoeken tijdens de herfstvakantie.

Na een uitverkochte editie vorig jaar in Rotterdam met meer dan 30.000 bezoekers komt De Grote Schijn terug naar Nederland. Dit najaar komt De Grote Schijn voor het eerst naar Park Zypendaal in Arnhem en is er een geheel nieuwe show te zien in het Kralingse Bos in Rotterdam. Van vrijdag 16 oktober tot en met zondag 1 november vormen beide locaties het natuurlijke decor voor een bijzondere wandeltocht door het donker, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. De kaartverkoop voor De Grote Schijn start vrijdag 11 september.

Audiovisueel spektakel
Arnhem en Rotterdam zijn dit najaar gastheer voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. De Grote Schijn is een bijzondere avondwandeling voor jong en oud. Alsof het bos bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing. Bomen lijken tot leven te komen, paddenstoelen zijn weggeplukt uit een sprookje en krijgen een lichtgevende gloed. De natuur speelt de hoofdrol in een bijzonder audiovisueel spektakel en het bos en park worden gebruikt als natuurlijk decor, waar bezoekers een lichtshow beleven die zorgt voor verwondering.

Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Er zijn geen sprookjeswezens of boze tovenaars die hun magie verspreiden en zo het bos tot leven wekken, alles komt voort uit een sterk staaltje techniek.

Coronaproof
Tijdens de herfstvakantie genieten bezoekers geheel volgens de door de overheid gestelde corona maatregelen van een uitgelichte herfstwandeling. Om wachtrijen bij de entree te voorkomen, worden tickets op naam verkocht en wordt er gewerkt met tijdsloten. Je loopt deze wandeling samen met je eigen gezelschap en houdt 1,5 meter afstand van andere bezoekers. Het is een unieke totaalbeleving voor elke bezoeker. Een stukje magie verborgen in de grote stad.

Informatie over De Grote Schijn
Website: www.degroteschijn.nl
Instagram: www.instagram.com/degroteschijnnl
Datum: Vrijdag 16 oktober t/m zondag 1 november 2020
Locatie: Kralingse Bos – Rotterdam / Park Zypendaal – Arnhem

Entree: vanaf €17,15 (incl. servicekosten) voor volwassenen / vanaf €13,65 (incl. servicekosten) voor kinderen tot 12 jaar of volwassenen boven 65 jaar / gratis voor kinderen tot en met 3 jaar / familiekaart (incl. servicekosten) vanaf € 55 (voor twee volwassenen en twee kinderen of één volwassene en drie kinderen).

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 11 september om 10:00 via www.degroteschijn.nl of www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

De Grote Schijn wordt geproduceerd door La Tilia in samenwerking met MOJO. Technisch producent is Mundomatic, het collectief rond producer, technisch en creatief brein Piet Winten. De Grote Schijn is geregisseerd door Christophe Van Hostauijen.

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply