BOY Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW RETOUR JEANS BOYS SUMMER 2021

28 maart 2021

Retour Jeans, for the cool ones!

Na een flitsende review van de Retour Jeans girls collectie, is het vandaag de beurt aan Sil om een gave outfit te showen. Sil’s oog viel direct op een groene tie-dye Anorak Sweater.  Kijk je mee hoe hij straalt tijdens de komende Paasdagen?

Nog een week voor het Pasen is! We zien heel erg uit naar het lekkere lange weekend. Geen wekker, geen thuiswerk, gewoon lekker genieten samen. Omdat Pasen voor ons altijd een fijn feestje is om naar toe te leven, maken we het extra gezellig thuis. Een fraai gedekte tafel met lekkernijen en mooie outfits horen daar zeker bij. Dus we gingen samen op zoek. Sil als ‘bijna tiener’ heeft een switch gemaakt qua smaak. Hij geeft de voorkeur aan iets meer basic en lekker cool en stoer! Maar dat is het fijne van Retour Jeans; voor elke leeftijd kun je gave outfits scoren! Want wisten jullie trouwens dat Retour Jeans ook een hele gave babycollectie heeft? Hierover snel meer!

Sil koos voor de jeans Rover, met een iets meer basic wassing. Deze past werkelijk overal bij! Een goed passende jeans is echt onmisbaar! Op de jeans draagt hij Sweater Lorenzo in een prachtige groentint. Echt heel erg gaaf vinden wij! Een heerlijk frisse kleur, met stoere details. Deze sweater is voorzien van een opstaande kraag en sluit met een ritssluiting. Op de voorkant bevindt zich een Retour Jeans embleem en een grote afsluitbare buidelzak. De uiteinden hebben elastische boorden wat zorgt voor extra draagcomfort. Het tie-dye effect maakt het helemaal af! Dit artikel is deels gemaakt van biologisch katoen. Biologisch katoen wordt geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmest en schadelijke pesticiden. Beter voor het milieu en je kind!

Als het wat frisser is, dan dragen we het fantastische jack Zack. Deze Anorak jas uit de zomercollectie van Retour Jeans heeft een halve ritssluiting met kinbescherming, zakken met ritssluiting en een schuine rits aan de zijkant. De jas heeft een afneembare capuchon met drukknopen. Het jack heeft een mesh voering, is waterafstotend en heeft reflecterende details om op te vallen in het donker. Ook fijn op de fiets dus, veiligheid voorop!

Maatinfo: Sil is 139 cm en heeft een smal postuur. Hij draagt de sweater en jack in de gecombineerde maat 9/10 en de jeans in maat 11/12. Met name de jeans vonden wij dit jaar wat kort vallen en de short viel ook behoorlijk krap. Hou hier dus rekening mee, ik adviseer je een maat groter te nemen.

Check hier de complete boys collectie! Lees hier de girls review nog even terug.

Weet jij al wat je gaat dragen met Pasen? In ieder geval wensen we je alvast veel shopplezier!

Liefs, Marieke

Meer blogs lezen van Marieke, klik dan hier. Marieke volgen op instagram, klik dan hier.

retour jeans jongens zomer 2021

retour jeans jongens zomer 2021

retour jeans jongens zomer 2021

retour jeans jongens zomer 2021

retour jeans jongens zomer 2021

retour jeans jongens zomer 2021

retour jeans jongens zomer 2021

retour jeans jongens zomer 2021

 

retour jeans jongens zomer 2021

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Review Retour Jeans SS'21 Boys - Shopaholiek 17 september 2021 at 15:57

    […] Deze zagen jullie al eens eerder voorbij komen in een review bij ons, de link vind je hier. De Anorak jas uit de zomercollectie van Retour Jeans heeft een halve ritssluiting met […]

  • Leave a Reply