FOTOGRAFIE KERST NIEUWE COLLECTIE

Linde in de feestcollectie van Le Big

14 november 2016

PEEK-A-BOO TO A WONDERFUL CHRISTMAS OUTFIT

special thanks go to

Dorieke Fotografie

Het wordt steeds donkerder en kouder buiten, maar binnen is het warm en gezellig. ’s Avonds steek ik de kaarsjes aan en ga ik, met poes Eva op schoot, online op zoek naar de leukste Sinterklaas cadeautjes voor het gezin. En na dit gezellige feest staan de kerstdagen alweer voor de deur. Echt de tijd van het jaar dat ik in the mood ben voor sfeerlichtjes, glitter en stemmige kleuren.

Een mooie outfit mag dan ook niet ontbreken voor de feestdagen en deze vonden wij bij Le Big. Dit, van zichzelf al feestelijke, merk brengt voor de kerst een speciale collectie uit in stemmig zwart, goud en bordeaux. En laat die laatste modekleur nou helemaal favoriet zijn bij Linde en mij op het moment. Wij vielen dan ook als een blok voor een prachtig bordeaux rood rokje. Het rokje loopt iets wijd uit en is extra feestelijk door de kanten top laag. Ja, dit was echt weer instant love.

Het rokje is voor ons de eyecather van deze outfit. Daarom houden we de andere items rustig, maar wel feestelijk natuurlijk. Zowel in de maillot als in het vestje zit een mooie glitter verwerkt. Het bordeaux rode topje hadden wij nog liggen, maar stiekem staat de top Amber met glitterkraagje nog op mijn wishlist. Had ik al gezegd dat ik gek op glitters ben in deze tijd van het jaar? Het vestje kun je overigens ook heel mooi dicht dragen op het rokje.

Naast het rokje zijn Linde en ik ook helemaal in love met de flaphoed, die staat zo leuk bij heel veel van Lindes outfits. Zo’n hoed zorgt echt voor een verrassende twist. Om de set extra feestelijk te maken draagt Linde nog een mooie ketting en armband met kleine gouden blaadjes. Feestelijke ballerina’s zijn niet helemaal mijn stijl en Linde loopt er niet goed op. Daarom draagt ze met kerst gewoon haar Giga booties. Zo’n stoer element houdt voor mij de look in balans. Het leuke aan al deze items vind ik dat je ze ook buiten de feestdagen om kunt dragen en met andere items uit de kast kunt combineren.

Maatadvies

Linde is 125 centimeter en draagt alles in maat 122/128. Het vestje vind ik zelf nog wat ruim. Is je dochter net is kleiner en zeker als je hem dicht wil dragen, dan zou ik deze een maatje kleiner adviseren.

Shoppen

Le Big partywear

Giga laarsjes

Foto’s door Dorieke Fotografie

Le BigLe Big Le Big Le Big Le BigLe BigGiga Shoes

* sponsored post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply