SPOTLIGHTSHOP

Sale bij No Chaos & Co

8 december 2016

ZES TIPS OM TE SLAGEN IN DE SALE

Het is december, naast een maand vol gezelligheid en feestjes, ook de maand waarin de sale losbarst. En dat maakt de feestvreugde alleen maar groter toch? Ik ben zelf dol op winkelen als de nieuwe collecties uitkomen, maar hier en daar nog een setje of item van de wishlist shoppen met fijne korting is ook heerlijk. Een winkel waar ik goed kan slagen met of zonder korting is No Chaos & Co. Zij richten zich op iets grotere kinderen en tieners en verkopen precies de merken waar ik van hou. In dit blog zet ik zes tips op een rij om extra goed te slagen tijdens de sale.

Jeans

Fijne spijkerbroeken zijn echt ideaal om in de sale te kopen. Zeker voor de jongens kun je er niet genoeg hebben toch? Maar ook in een meidengarderobe ontbreken ze nooit. Met het oog op het voorjaar kies ik voor de lichtere wassingen. Ook een grijze jeans is helemaal hipperdepip. Moet je nog wat wennen aan het model met flare pijp, dan kun je deze versie nu met korting uitproberen.

Soft pink

Pastelkleurtjes zijn hot hot hot en ja ook bij blanke kindjes staan deze tinten echt heel mooi. In de wintercollectie zag je veel items in soft pink, ideaal om nu te kopen voor het vroege voorjaar. Een andere prachtige kleur voor de lente is turquoise, ook in deze kleur spotte ik wat sale items voor je.

Winterjas

Een winterjas koop ik eigenlijk altijd in de sale alvast een maatje groter voor de volgende winter. Bij No Chaos & Co kun je terecht voor jassen van Moscow, Pepe Jeans, Scotch en nog veel meer mooie en, ook heel belangrijk, warme merken.

Zomercollectie

De restanten van de zomercollectie zijn ook nog online verkrijgbaar bij No Chaos & Co, vergeet hier niet naar te kijken tijdens het sale shopppen.

Feestoutfit

De feestcollectie is natuurlijk nog niet afgeprijsd, maar ook met de gewone collectie kun je prima slagen voor een feestelijke outfit. Stiekem toch wel leuk als je kind iets nieuws aan heeft tijdens de feestdagen toch? Bekijk de jurkjes eens of de blazers voor the boys.

T-shirts

T-Shirts zijn natuurlijk ook ideaal om nu met korting te kopen voor de zomer. Je merkt het misschien wel aan de tips, behalve de winterjassen, koop ik liever niet te veel vooruit. Het inschatten van de maat, maar ook van de smaak van jezelf en de kinderen, vind ik gewoon te lastig.

Zelf koop ik dus altijd winterjassen in de sale. Wat is bij jou vaste prik tijdens de sale? Wij zijn benieuwd.

P.S. de cactus kerstdecoratie is natuurlijk nog niet afgeprijsd ;).

Wil je meer No Chaos & Co inspiratie? Lees dan ook:

Linde in Soft Gallery

Spotlightshop

Editors pick

Soft Gallery

Jullie waren erg enthousiast over dit jurkje van Linde. Ook deze shop je nu met korting bij No Chaos & Co. Klik maar eens op de foto.

 

sponsored-post

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply