GIRL MUSTHAVE

Musthave: boho sandaaltjes

8 april 2017
Boho sandaaltjes

KWASTJES, FRINGES EN POMPOMS

Boho sandaaltjes zijn helemaal hot deze zomer. Je vindt ze dan ook in allerlei varianten en prijsklassen. Ik kon het echt niet laten een paar sandaaltjes met kwastjes aan te schaffen voor Linde. Wij gingen voor een vrolijk paar van Gioseppo. Van dit merk hebben we al een aantal seizoenen de sandaaltjes en ze bevallen ons erg goed. De sandaaltjes zitten mooi aangesloten bij Linde en kunnen het vele buitengebruik in de zomer goed aan. Het verstandige stemmetje in mijn hoofd fluisterde dat ik misschien beter op zoek kon gaan naar een neutraler paar. Maar ik viel gewoon echt voor deze kleur, die gelukkig bij verrassend veel in de kast past. Deze boho sandaaltjes zijn er ook in het roze en in crème tinten.

Omdat smaken verschillen heb ik nog wat andere gave boho sandaaltjes opgezocht. Nummer twee, vijf en zeven zijn neutraler van kleur, maar ook zo mooi. Nummer vijf van Maison Mangostan is hiervan mijn favoriet, echt wat een gaaf merk. Er zit ook een paar tussen dat echt flink aan de prijs is, welke denk jij dat het is? Paar nummer drie heeft een fijne budget prijs en is in zilver goed te combineren en helemaal hip passend in de metallic trend. Nummer zes is trouwens ook netjes geprijsd en zo leuk met de pompoms. Deze sandaal is er ook nog in een andere variant. Voor nummer acht ga ik even op mijn handen zitten, wat een leukerdjes. Welk paar is jouw favoriet?

Het jurkje

Bij Lindes boho sandaaltjes draagt ze een zacht mint groen jurkje. Deze is gemaakt van imitatie suède, dit draagt heel comfortabel. In dit blog kun je dit jurkje uitgebreider bekijken. Om binnen de boho trend te blijven maken we de outfit af met een gevlochten hoofdbandje versierd met veertjes.

Shoppen

 1. Florens
 2. Clic
 3. GAP budget tip! Op je telefoon vind je deze hier.
 4. Gioseppo
 5. Maison Mangostan
 6. Shoeby
 7. Gioseppo
 8. XTI

Linde draagt het jurkje bij 127 centimeter in maat 8, je shopt het jurkje hier. Het hoofdbandje kun je via een PB hier bestellen. De sandaaltjes draagt ze in maat 31 en dit is ook haar schoenmaat.

Annemarie

 • Volg Annemarie op Instagram
 • Lees ook dit blog voor meer foto’s van het jurkje en om Thijs zijn matching outfit te bekijken
 • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

boho sandaaltjes boho sandaaltjes boho sandaaltjes

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply