Angelique BABY

Dooky: wat een handigheid voor je baby

25 november 2017

Weten jullie nog dat ik schreef toch verrast te kunnen zijn over de trendy hebbedingen voor de baby? Zoals een babynestje dat overal opduikt als ik sociaal media open.

Vandaag toen ik net 5 minuten op bed lag voor een middagdutje ging de deurbel –pfff ik ga echt de bel uitzetten– Daar was weer de postbode die bijna dagelijks voor de deur staat met een pakketje voor de buren. Soms wil ik gewoon niet open doen. Toch wel geërgerd doe ik de deur open en probeer een glimlach te toveren maar ik geloof dat mijn gezicht boekdelen spreekt omdat hij het nauwelijks nog durft te vragen of ik voor de buren een pakketje aan wil nemen. Tja…iedereen werkt en ik ben nu thuis met zwangerschapsverlof dus de buurvrouw heeft toch niets beters te doen dan pakketjes aannemen. Maar tot mijn grote verbazing staat mijn naam erop. Dat is gek, ik heb niets besteld. Oh wat leuk zeg, mijn nieuwsgierigheid is opeens groot en ben opeens heel blij, dat zal het gevoel zijn van de mensen als je iets thuis bezorgd krijgt.

Snel pak ik het uit, het is iets wat ik nog nooit heb gezien maar echt super handig is. Het is een Dooky. Heb jij er wel eens van gehoord of ben je in het bezit van een Dooky? Hoor graag jouw ervaring hiermee. Een Dooky is gemaakt van 100% ademend katoen. Openingen aan de bovenkant zorgen voor ventilatie en is oprolbaar en met klittenband vast te zetten. Heb beschermt tegen Uv-stralen, UPF40+ en filtert meer dan 95% van de schadelijke UVA en UVB stralen. Dat betekent niet dat je alsnog je kind zonder toezicht en in de volle zon zet. Je creëert dus gemakkelijk een rustige en vredige omgeving voor je kindje zodat het geen last heeft van licht, wind, zon, geluid, lichte regen en andere omgevingsinvloeden. Dus geen hydrofiel luiers meer of dekentjes aan de kinderwagen. Ik vind het echt een uitvinding. Je klemt het gemakkelijk met bijgeleverde ringen en koordjes aan de onderkant vast aan je kinderwagen, autostoeltje of zelfs de buggy binnen enkele seconden. Ik heb een witte met zilveren sterretjes. Het mooie is dat het op alle merken kinderwagens past, dus universeel. Je krijgt er ook nog een waterdicht rugzakje bij waar je hem in kan bewaren.  Leuk om te geven als kraamcadeau of tijdens een babyshower van je zus, vriendin of ander familielid. Ik moet zeggen dat mijn ervaring met het parasolletje, dat wat aangeraden word bij de aanschaf van toch al zo een dure kinderwagen met alle andere losse attributen die je kan bedenken, verre van ideaal is. Ik zat altijd te hannesen en te draaien aan dat niet meegaande parasolletje, en ging ik aan het eind van de straat de hoek om stond de zon weer anders in de kinderwagen. Door de zwangerschapshormonen brak het zweet me uit en de frustratie was groot als het o zo handige parasolletje weer eens niet meegaf of gewoon naar beneden ging hangen. Als dan de kleine ook nog begon te huilen voelde ik bij mezelf ook de tranen opkomen en wilde ik graag meehuilen. Weg met dat ellendige ding, niet jij maar ik heb hier de controle dacht ik. Fijn Dooky dat jij nu bestaat en ik met een trotse glimlach mag stralen in de zon.

Wil jij ook zo’n Dooky bestellen voor jezelf of als kraamkado geven: hier bestel je de Dooky.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply