MAMA-INSPIRATIE NIEUWE COLLECTIE

Een zacht roze blazer

5 april 2018
Zacht roze blazer

WAT IS JOUW STIJL? BUSINESS OF CASUAL?

Als ik een schilder was, zat ik nu in mijn roze periode. Mijn huis is roze, mijn fotoachtergrond is roze en ik heb nu ook een zacht roze blazer aangeschaft. In dit blog laat ik zien hoe je deze zacht roze blazer op een zakelijke manier kunt combineren of juist meer casual. En ik heb voor elk item een budget variant opgezocht.

Zebra Trends

Naast de zacht roze blazer heb ik ook een zacht roze tas van Zebra Trends in huis. Ik vind het mooi als je tas bij je outfit past en deze is lekker groot zodat ik al mijn spulletjes mee kan nemen. Tja, ik loop echt rond met een soort Mary Poppins bag. De tas van Zebra Trends sluit met een rits en is mooi afgewerkt met een kartelrandje. Deze tas gaat heel wat meemaken deze zomer en ik zal er veel plezier van hebben.

Zo combineer je de zacht roze blazer

Even terug naar de outfits. Naast mijn werk als blogger werk ik ook als bedrijfsadministrateur op een accountantskantoor. Een baan en omgeving waarbij een zakelijke outfit past. Ik voel me dan fijn in een pantalon, maar wel een beetje modieus graag. De roze en beige bies op deze broek maken het geheel net wat vlotter en sportiever. Het roze komt dan weer terug in de zacht roze blazer en het beige in de halslijn van de top. Een paar derby’s eronder en een zwart netsokje van Bonnie Doon en I’m good to go. De netsok is een echte trend deze zomer, één die bij jou past?

Dan de casual outfit. Ik had niet zo heel veel tijd om te winkelen dit voorjaar, dus koos ik als jeans gewoon mijn ultieme favoriet, het model D’Nimes van Circle of Trust. Ik vind de Ice Blue wassing super mooi en wist gewoon dat deze heel goed en heel lekker zit. Samen met de zacht roze blazer en een zacht shirtje met een fijn zwart patroontje is deze outfit helemaal af.

Tip

De leuke netsokjes zijn dus van Bonnie Doon, een merk dat ik vanuit mijn jeugd al ken. Van mijn moeder mocht ik elk seizoen een paar vrolijke kwaliteit sokken uitzoeken. De patroontjes zijn tegenwoordig nog leuker dan ik mij herinner, ook voor dames. Bekijk onderaan dit blog maar eens mijn sokken, bezaaid met macarons.

Shopinformatie

Casual look: jeansblazertopderby schoen

Business look: pantalonblazertopderby schoen

Casual look budget: blazer – t-shirt – jeans – derby schoen

Business look budget: blazer – top – pantalon – derby schoen

Overig: Zebra Trendsnetsoksok met print

Zacht roze blazerZacht roze blazerZacht roze blazerZacht roze blazerZacht roze blazer

Shutterstock bedankt voor de headerachtergrond.

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply