TIPS TRAVEL

Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

1 juli 2018
Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

HET GASTVRIJE GUESTHOUSE HOTEL

Wie aan Kaatsheuvel denkt, denkt aan de Efteling. En wie aan de Efteling denkt, denkt aan een dag vol plezier in een magische wereld. Super blije gezichtjes van je kinderen, de trill van de achtbanen en wegdromen in de sprookjeswereld. Maar ook een aanslag op je portemonnee. Helemaal te voorkomen is dat niet, maar je kunt de schade wel iets beperken door bijvoorbeeld in het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel te overnachten. Wij mochten dit hotel op loopafstand van de Efteling uittesten en Thijs schreef hier een blog over.

Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

Maandag kwamen we aan in het hotel. We gingen naar de receptie en haalden de sleutel (pasje) op. We gingen de kamer binnen, er was een stuk apart met de badkamer. Er stond een bed, het was een tweepersoonsbed met eronder twee bedlades. Er was nog een stoel, een zitzak, een bureau met stoel en er was een tv waar je zo naar kon kijken vanuit bed. Linde en ik hebben een filmpje gemaakt waarop je alles goed kunt zien. Na het verkennen gingen we even iets te drinken halen. Er was een groot dakterras, daar kon je gewoon zitten. Maar er waren ook kleine speeltuintjes, een shuffle puck tafel en een pooltafel. Je kon ook binnen zitten, ook daar was een speelhoek en je kon heel veel spelletjes uitkiezen om te spelen. Bij aankomst kregen we ook ieder een muntje voor de koffieautomaat of voor limonade. Bij het diner kon je kiezen uit twee gerechten en dan had je voor-, hoofd- en nagerecht. Mam vond het fijn dat het gezond eten was, van mij hoeft dat niet. De mensen in het hotel waren heel aardig, ik voelde me heel erg thuis. Ze vroegen ook of we nog tips hadden, Linde wilde graag in elke hotelkamer een trampoline. De volgende dag gingen we ontbijten er was een buffet met héééééél veel keuze en je kon ook gratis iets uit de koffieautomaat halen (pa had iets van drie bakkies op). Ik vond het ontbijt heel erg lekker. We zaten op drie minuten loopafstand van de Efteling dus daar gingen we die dag heen. Het was ook echt niet ver lopen (500 meter) en voor kleine kinderen kon je een bolderkar lenen. Ik vond het hotel nog leuker dan de Efteling, iedereen was heel aardig en je kunt je er goed vermaken en lekker eten. Ze letten ook goed op het milieu, dat vind ik ook goed.

Overige informatie GuestHouse Hotel

Het hotel huisvest drie soorten kamers. Een Bunkhouse Room voor zes personen met echt een te gek bed. Een aantal Bunkhouse Rooms is geschikt voor 4 personen en dat is de kamer waarin wij verbleven. In de Greenhouse Rooms kun je met één tot vijf personen verblijven. En tot slot zijn er nog de grote Farmhouse Rooms, deze zijn op verschillende wijze ingericht en bijvoorbeeld geschikt voor grotere groepen of minder valide. Thijs vertelde al over het dakterras en de living binnen, daarnaast zijn er ook ruimtes te huur geschikt voor bijeenkomsten en vergaderingen. Deze ruimtes hebben een heel open karakter. Het GuestHouse Hotel is net geopend en modern en sfeervol ingericht. Alles oogt fris, vriendelijk en gastvrij.

Lekker eten

Wij hebben gegeten in de GuestHouse Kitchen, ’s ochtends wordt hier het lekkere ontbijtbuffet geserveerd. ’s Avonds kun je er terecht voor een heerlijk en gezond diner. Ze werken hiervoor nauw samen met de Albert Heijn die achter het hotel ligt.

Boeken en Efteling

Wil je graag een overnachting boeken bij het GuestHouse hotel, dan kan dit gewoon via hun eigen website. Er zijn ook arrangementen beschikbaar inclusief entree kaartjes voor De Efteling. Op dit moment hebben ze een leuke openingsactie waarbij je 10% korting krijgt.

Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

Yes we zijn er, Thijs kijkt nog niet zo blij, maar dat komt goed!

Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

Eerst even wat drinken in de bar. Of een radslag doen, dat kan natuurlijk ook.

Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

Van prik word je blij (en druk).

Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

Het huiswater van het hotel, zelf gezuiverd.

Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

Op het ruime dakterras kun je heerlijk spelen. Er zijn schommels en glijbanen voor de kleintjes en Thijs en Linde waren niet weg te slaan bij de shuffle puck tafel.

Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

Wat hier gezegd wordt…ik wil het niet weten denk ik.

Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

Hier is ze nog wakker, maar geloof me, dit is een sleeping beauty.

Betaalbaar hotel Kaatsheuvel

En als je dan in Kaatsheuvel bent, ga je natuurlijk ook naar de Efteling

20180626_195654En dat is vermoeiend!

# betaalbaar hotel Kaatsheuvel is een sponsored post

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply