MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Valentijn komt eraan!

3 februari 2020

Zijn jullie al helemaal Valentijn Proof?

Valentijnsdag is bijna niet meer weg te denken uit Nederland. Het begon allemaal wat schamper, maar vandaag de dag is iedereen wel in voor een etentje, een bos bloemen of gewoon een lief gebaar. Ik heb nog geen idee wat mij te wachten staat, ik hoop dat we ergens gezellig gaan eten. Het afgelopen jaar heb ik best een aantal nieuwe hotspots in Rotterdam bezocht en ben niet rouwig om daar met mijn Valentijn nog eens naar toe te gaan.

Benieuwd? Ik vind het veel te leuk om ze met jullie te delen en je bent nu nog vroeg genoeg om een reservering te maken.

Cornelis

Cornelis op het Stadhuisplein is een gezellige spot waar je fantastische steak van ‘the green-erg’ kunt bestellen. Het is een plek die bruist en nodigt zeker uit om even te blijven hangen!

Foodhallen

De Foodhallen in Rotterdam aan de Wilhelminakade is voor mij op dit moment echt een hotspot. Je kunt er alles eten, bijna alles misschien, onder het genot van een heerlijke cocktail en live-music. Als er geen live music is dan draait er een DJ. Ik vind het een top plek en je krijgt nooit ‘ruzie’ over het eten!

Restaurant Jaq

Restaurant Jaq typeert zich met name wel om het ‘sharing diner’. Ik houd daar wel van. Alle hapjes zijn verfijnd en zo lekker van smaak. Hier eten is echt totaal geen straf en vanuit het centrum zo aan te lopen.

Wapen van Willemstad

Ga je echt voor vis, dan is het Wapen van Willemstad de aanrader. Wow, wat heb ik hier ongelooflijk lekker gegeten. Als je van een goede Fruit-de-mer houdt, dan is dit echt de place to be. Ook de bouillabaisse is een aanrader, ach eigenlijk alles op de kaart is heerlijk!

Ik ben toch wel een beetje nieuwsgierig wat jullie gaan ondernemen die dag. So, let us know!

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply