GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

De SPORTY LOOK van WAAAW!

25 oktober 2017

Voor welke kleur ga jij?

De nieuwe wintercollectie van het hippe Waaaw ligt alweer een aantal weken in de winkels. En hier thuis hangen daarvan ook twee leuke jurkjes in de kast waarmee onze dochter op school de blits maakt! Wat dat is het fijne van Waaaw, het is zo ontzettend draagbaar! En elke keer als ze een Waaaw jurk aantrekt, komt het mandje met applicaties uit de kast en kiest ze zelf een kleurige bloem, rode lipjes, een army patch of gehaakte roosjes waardoor ze een eigen twist geeft aan haar outfit. Herkenbaar?

Deze wintercollectie van Waaaw is echt verrassend nieuw. Veel nieuwe kleuren, modellen, stoffen en applicaties. Hebben jullie bijvoorbeeld het sportieve ritsjurkje al gezien? Het jurkje is leverbaar in 3 kleuren: blauw, turquoise en army groen. De twee blauwe varianten hebben mijn voorkeur omdat we al een groen Waaaw jurkje in de kast hebben. Het ritsjurkje is te bestellen met of zonder drukkers. Het jurkje heeft al veel leuke details dus heeft niet persé een applicatie nodig. Maar wij houden ervan! Zeker nu er weer volop nieuwe patches te krijgen zijn, zoals rode lipjes, een fototoestel of een mooie veer! Nu ik de foto’s hieronder nog eens rustig bekijk, ben ik er uit hoor. We gaan voor het blauwe jurkje met lichtroze details en maken de outfit af met de patch ‘Love&Peace’.

ACTIE

Koop je t/m 1 november één van deze drie ritsjurkjes via www.waaaw.nl, dan krijg je er een GRATIS patch bij! Welke dat is, kun je hieronder zien. Natuurlijk kun je nog een extra patch naar keuze bijbestellen (tegen betaling). Dan kun je lekker variëren.

Voor welke kleur ga jij?

Shopinfo:

  • De blauwe ritsjurk shop je hier.
  • Liever de turquoise jurk, dan klik je hier.
  • Heeft army groen je voorkeur, dan shop je hier.
  • Voor een overzicht van alle applicaties, klik je hier.

Voor meer informatie en de webshop, klik je hier. Veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Je kunt mij ook volgen op instagram. Lijkt je dat leuk, dan klik je hier.

 

Waaaw winter 2017

Zie hier welke gratis patch je erbij krijgt!

 

Waaaw winter 2017

 

Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017

 

 

* sponsored post

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply