Jolanda MAMA-INSPIRATIE SCHOENEN TIPS

Warm de winter in met Bergstein Cozy!

1 december 2020

Happy to B warm…

Iedereen heeft wel een paar sloffen in huis. Zelf neem ik elk half jaar wel ergens uit een bak in het winkelcentrum een aanbieding mee. Na een paar maanden zijn de sloffen versleten en volledig uit model. Op de trap naar boven verlies ik ze dan ook regelmatig. Nu we echter heel veel thuis zijn en ook veel thuis werken, is een paar goede sloffen ineens heel belangrijk geworden. Als ze er dan ook nog leuk uitzien, dan is dat helemaal top! Dus toen gevraagd werd wie de Cozy lijn van Bergstein wilde testen, stak ik als eerste mijn hand op. 

Het populaire merk Bergstein kende ik natuurlijk al maar dan met name van de kleurrijke regenlaarzen! Wat zijn ze toch altijd hip en handig! Maar dat Bergstein ook toffe sloffen in de collectie had, dat wist ik niet. De Cozy van Bergstein is een duurzame slof gemaakt van zuivere scheerwol, die niet prikt. De slof heeft een wollen binnenzool. De buitenzool is vervaardigd van vilt en latex dat zorgt voor goede grip. Het is een slof voor het hele gezin want ze zijn verkrijgbaar in de maten 19 – 38 (met een verkoopprijs van € 29,95) en de maten 39 – 42 (met een verkoopprijs van € 39,95). Bovendien zijn ze verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren dus je lievelingskleur zit er altijd tussen!

Dochter Bente draagt vaak kleurrijke pyjama’s en huispakken dus ze koos voor de Bergstein Cozy in de kleur beige die overal bij past. Aangezien we het leuk vonden om te twinnen, ging ik ook voor beige! Deze kleur geeft een extra natuurlijke uitstraling aan de warme wol. Inmiddels dragen we beide ruim een week de sloffen en zijn we super enthousiast! Je schiet ze makkelijk aan en uit, ze sluiten mooi aan, niet alleen je voeten maar ook je enkels blijven lekker warm, door de zuivere scheerwol krijg je geen zweetvoeten en je hebt optimaal grip op bijvoorbeeld gladde tegels door de stevige buitenzool. Ze passen leuk onder een huispak maar ook prima onder een normale dagelijkse outfit. Hiermee kun je gerust de voordeur open maken als de pakketdienst er plotseling is. Kortom, wij zijn fan! Het zijn onze eerste Bergstein Cozy sloffen maar zeker niet de laatste. Bente heeft haar volgende paar al uitgekozen, de hippe gele slofjes!

Klik hier voor meer informatie, om alle kleuren te bekijken of om een verkooppunt in de buurt te vinden. Ze vallen op maat tot iets kleiner. Bij twijfel, neem een maatje groter.  Voor welke kleur ga jij?

Tip, ook leuk om cadeau te geven of te krijgen… Het is immers bijna Kerstmis…

www.bergsteinfootwear.com #happytob

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

Deze leuke pyjama vind je bij Hema.

 

Twinning is winning!

 

 

 

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply